Critiques dels viatges, perquè?

Critiques dels viatges del Vice-president del Govern, Hble. Sr. Carod-Rovira
question-mark-63979_640Només una petita entrada, mig pregunta, mig resposta. Aquests mitjans de comunicació que critiquen l’actitud del Vice-president del Govern català pels seus viatges a que és degut?Perdonin la pregunta però cap d’aquests mitjans he vist que critiquin o condemnin el viatge del Ministre Moratinos per celebrar els 40 anys d’un dictador, a més de gastar-se 40 milions en la festa. Que no estan en temps en crisis Espanya que  el Ministre d’afers exteriors espanyol és pot permetre el luxe d’anar-hi.

Quina és la tasca d’un Vice-Conseller d’afers exteriors sinó la de promoure d’una manera o un altre (política, cultural, econòmica,etc) el propi país. Ho ha de fer des del seu despatx? Si us plau, siguem seriosos, a ningú se li passaria pel cap criticar un viatge per qualsevol de les qüestions esmentades a un representant de política exterior perquè viatgi. O és que també el criticaríem si no fes res?.

Permeteu-me demanar-vos doncs a tothom, el sentit d’Estat que reclamem als polítics i ens l’apliquem a nosaltres.

Segueixi doncs promocionant Catalunya, només li demanaré que ho faci bé i amb seny, que entre el món polític i la societat civil hem de fer saber arreu del món que el conflicte català existeix, que som una realitat diferent de l’espanyola i que volem ser una nació lliure i sobirana entre els estats/nació del món.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s